ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

 

8 Λόγοι για να μας επιλέξετε

1. Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που φέρνουν αποτέλεσμα

Όταν κάνεις κάτι που αγαπάς πολλές φορές και έχεις πρόοδο, τότε γίνεσαι καλός σε αυτό.
Έτσι στη OPEN-I, έχοντας αρκετή εμπειρία στον σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων, έχουμε μάθει να φτιάχνουμε online επιχειρήσεις όχι απλά ιστοσελίδες.
Είτε πρόκειται για μικρές επιχειρήσεις ή μεγάλες εταιρείες εφαρμόζουμε πάντα την ίδια αρχή: Πάθος για δημιουργία που φέρνει αποτέλεσμα.
Χαράσσουμε την πορεία σας στο internet χάρη στο υψηλό επίπεδο know-how της ομάδας μας!

2. Σχεδιάζουμε Responsive ιστοσελίδες για κινητά και tablet

responsive website

Σύμφωνα με ερευνά της comScore, περίπου 75% των ενηλίκων συνδέεται στο Internet χρησιμοποιώντας desktop + mobile πλατφόρμες, ποσοστό που ήταν στο 68% το 2014.
Στη OPEN-I, σχεδιάζουμε responsive για εσάς από το 2012, είμαστε από τις πρώτες εταιρείες στο χώρο που δώσαμε προτεραιότητα στις τεχνικές του responsive web design και του mobile first web design.

3. "Στήνουμε ιστοσελίδες στα μέτρα σας"

Στη OPEN-I «στήνουμε» τις εφαρμογές μας σε συστήματα ανοιχτού λογισμικού και πιο συγκεκριμένα σε Joomla, Wordpess, Magento, Prestashop και Drupal τα οποία κατατάσσονται στα πιο ευέλικτα συστήματα διαχείρισης περιεχόμενου στον κόσμο.
Είναι επεκτάσιμα, σταθερά και ασφαλή, διαθέτουν εύχρηστο backoffice και είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης. Στη OPEN-I δεν είμαστε της φιλοσοφίας «1 για όλα», επιλέγουμε τα πιο κατάλληλα μέσα, frameworks και CMS, με βάση τις ανάγκες σας.

4. Παρέχουμε εύχρηστο backoffice για την διαχείριση των ιστοσελίδων μας

back office website

Με 3 ώρες μόνο εκπαίδευση, η διαχείριση της ιστοσελίδας γίνεται εύκολη διαδικασία, χάρη στα κορυφαία συστήματα διαχείρισης περιεχομένου στα οποίο βασίζονται οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε.
Όπου και αν βρίσκεστε μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο διαχειριστικό της ιστοσελίδας σας και να κάνετε στην κυριολεξία ότι θέλετε με λίγες και απλές κινήσεις. Το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση στο internet και τα υπόλοιπα γίνονται κυριολεκτικά παιχνίδι.

5. Βελτιστοποιούμε τις ιστοσελίδες μας στις μηχανές αναζήτησης

website optimization

Τι νόημα θα είχε μια ιστοσελίδα αν δεν μπορεί κανείς να τη βρεί;
Για το λόγο αυτό βελτιστοποιούμε τις ιστοσελίδες μας ώστε να είναι ορατές στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
Το ξέρετε ότι μπορούμε σε διάστημα 2 εβδομάδων να κάνουμε ορατή την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης;

6. Εφαρμόζουμε τεχνικές για γρηγορότερο φόρτωμα

Γνωρίζετε ότι η amazon αυξάνει τα έσοδά της κατά 1% για κάθε 1/10 του δευτερολέπτου βελτίωσης της ταχύτητας του site της;
Το ξέρετε ότι το 50% των επισκεπτών ενός site εγκαταλείπουν αμέσως όταν αργεί να φορτώσει;
Στη OPEN-I έχουμε επενδύσει σημαντικά στην ταχύτητα φόρτωσης των ιστοσελίδων μας. Χρησιμοποιούμε προχωρημένες τεχνικές (resize images, caching, cdn, κ.ά) για να μειώνουμε στο έπακρο τον χρόνο φόρτωσης των site μας.

7. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης

Μας αρέσει να χτίζουμε συνεργασίες με τους πελάτες μας, για αυτό είμαστε εδώ όταν μας χρειάζονται.
Παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη, συμβουλεύουμε και κατευθύνουμε για ενίσχυση του branding, ενημερώνουμε για νέες τεχνολογίες και τάσεις, κ.ά.

8. Φιλοξενούμε τις ιστοσελίδες μας σε κάθε είδους server

Επενδύουμε στην εμπιστοσύνη των πελατών μας, φιλοξενώντας τις ιστοσελίδες μας σε simple, cloud και dedicated server τελευταίας γενιάς. Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας σε αξιόπιστα datacenter.
Φροντίζουμε καθημερινά για την αδιάλειπτη λειτουργία των ιστοσελίδων μας, την ασφάλεια και αποθήκευση των δεδομένων σε ξεχωριστό server, την υποστήριξη των πελατών μας, κ.ά

OPEN-I, Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ίλιον
Αθήνα, Ελλάδα

Phone:(+30) 6977245532

Email: info@open-i.gr

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

google partner

certifications google