Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Η ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Η εταιρεία OPEN-I είναι μια νέα ομάδα συνεργατών, με πλούσια όμως εμπειρία στο χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων και ηλεκτρονικής προώθησης. Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες που καλύπτουν όλο το φάσμα δημιουργίας μιας σύγχρονης ιστοσελίδας. Επίσης, προσφέρουμε ολοκληρωμένες (συμβουλευτικές ή μη) υπηρεσίες ψηφιακού Marketing, με ειδίκευση στην προώθηση μέσω γνωστών Social Media υπηρεσιών και στην βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΟΡΑΜΑ

Η OPEN-I είναι μια εταιρεία που δίνει έμφαση στην υψηλή ποιότητα, την έγκαιρη παράδοση και οικονομικά αποτελεσματικές λύσεις. Είναι απόλυτα αφοσιωμένη στο να βοηθήσει τους πελάτες της να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς και προσωπικούς τους στόχους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και να τους παρέχει, το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και προϊόντων.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ

Κάθε έργο είναι ξεχωριστό αλλά όλα έχουν μια κοινή αφετηρία. Το όραμα του εκάστοτε πελάτη. Η ομάδα μας φροντίζει να "μπαίνει στα παπούτσια" του, να μοιράζεται τις σκέψεις του, να του προσφέρει "τα θέλω" του, να κυνηγάει τους στόχους του. Πραγματοποιούμε το όραμά του, πάντα όμως με την επαγγελματική καθοδήγιση και τις φιλικές "συμβουλές" της ομάδας μας.

OPEN-I, Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ίλιον
Αθήνα, Ελλάδα

Phone:(+30) 6977245532

Email: info@open-i.gr

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

google partner

certifications google