ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δύναμη μας είναι οι άνθρωποι

Πιστεύουμε ότι η ποιότητα των ανθρώπων μας και οι σχέσεις που έχουμε χτίσει εδώ και χρόνια μεταξύ μας, αποτυπώνεται στην εικόνα κάθε έργου μας. Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει μαζί. Ωστόσο, μας αρέσει να κοιτάμε μπροστά, να ανοίγουμε νέους ορίζοντες και να θέτουμε υψηλότερα όρια. Αναζητάμε συνεχώς δρόμους για να βελτιωθούμε, μέσα από δημιουργικούς ανθρώπους που διψάνε για νέες προκλήσεις.
Μαζί μας θα έχεις την ευκαιρία να συμβάλλεις στην ανάπτυξη των μεγαλύτερων έργων που υλοποιούνται στο ελληνικό χώρο του internet, να μάθεις από εμάς, αλλά και να αναδείξεις το ταλέντο σου.
Αν πιστεύεις ότι η εμπειρία και οι φιλοδοξίες σου μπορούν να μας βοηθήσουν, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Ανοιχτές θέσεις Εργασίας

1. Ζητείται Προγραμματιστής/Web Developer που εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων. Απαραίτητα προσόντα η γνώση php, css, html και η εξοικίωση με Joomla, Wordpress και Drupal. Βιογραφικά δεκτά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

OPEN-I, Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ίλιον
Αθήνα, Ελλάδα

Phone:(+30) 6977245532

Email: info@open-i.gr

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

google partner

certifications google