• OPEN-I
  OPEN-I

  Κι όμως το AdWords έχει ακόμα μυστικά...

  Καιρό έχουμε να γράψουμε κάτι σχετικό με το AdWords. Μιας και το πιάσαμε λοιπόν, ας γράψουμε κάτι που δεν πολυκυκλοφορεί... Τρία μυστικά, δύο λέξεις: επεκτάσεις διαφημίσεων!

 • OPEN-I
  OPEN-I

  Πες ταχύτητα... η Google σε γυρεύει...

  Σας έχουμε νέα από τη Google. Πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε μια μεγάλη αλλαγή στους παράγοντες που ρυθμίζουν την κατάταξη στις κινητές συσκευές (smartphones, tablets).

 • OPEN-I
  OPEN-I

  O Chrome θα θεωρεί «μη ασφαλή» όσα sites δε χρησιμοποιούν HTTPS

  Η Google ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να επισημάνει όλες τις τοποθεσίες HTTP ως “Μη ασφαλείς” στον Chrome, αρχίζοντας από τον Ιούλιο του 2018 και λανσάροντας την έκδοση Chrome 68.

 • OPEN-I
  OPEN-I

  Πόσο κάνει ένα website? Αξίζει να επενδύσω?

  Έχετε ήδη ένα website αλλά είναι παλιό και σκέφτεστε να το αναβαθμίσετε, ή μήπως δεν έχετε καθόλου website και θέλετε να κάνετε το πρώτο σας βήμα στο Internet?

 • 5 email marketing tips για e-shops που διανύουν περίοδο εκπτώσεων!

  Το 2017 είναι η χρονιά του email marketing και η περίοδος των εκπτώσεων που ξεκινά σύντομα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το εκμεταλλευτείς. Εάν λοιπόν κάνεις εκπτώσεις στο online κατάστημά σου και όχι σε ό,τι αφορά την στρατηγική σου, δες παρακάτω 5 email marketing tips για e-shops και αύξησε τις πωλήσεις σου την περίοδο των εκπτώσεων!

 • OPEN-I
  OPEN-I

  Online διαφήμιση

  Σήμερα στο επίκεντρο της συζήτησής μας βρίσκεται το PPC (pay per click). Δηλαδή για τη διαφήμιση που χρεώνεται με τα κλικ. Είτε μέσα από το Google Adwords, είτε από το Facebook, είτε από άλλες πλατφόρμες. Όσο κλικάρεται η διαφήμιση τόσο χρεώνεται ο πελάτης. Πρόκειται για μία μέθοδο που εξυπηρετεί σημαντικά όλων των ειδών τις επιχειρήσεις, ιδιαιτέρως όμως τις μικρές και μεσαίες.

 • OPEN-I
  OPEN-I

  5 τρόποι για να μάθετε αν η υπάρχουσα ιστοσελίδα σας κάνει ζημιά στην επιχείρησή σας.

  Εάν η επιχείρησή σας διαθέτει έναν ιστότοπο, πώς θα ξέρετε ότι ο ιστότοπος αυτός δεν λειτουργεί πλέον για την επιχείρησή σας;

 • OPEN-I
  OPEN-I

  Και οι Προγραμματιστές έχουν Ψυχή … και Πολύ Μέλλον!

  Mύθος: Προγραμματιστής = Σκοτεινός Μάγος του Μέλλοντος

 • OPEN-I
  OPEN-I

  14 πράγματα για το Youtube που δεν γνωρίζετε!

  Το YouTube μπήκε στις ζωές μας το 2005 και ούτε που θυμόμαστε τι είχαμε αντί αυτού πιο πριν: Κακά τα ψέματα έχει χτίσει καριέρες, τι να λέμε τώρα…

 • OPEN-I
  OPEN-I

  SEO ή Διαφήμιση;

  Πολλοί θεωρούν πως το SEO επικαλύπτεται με τη διαφήμιση όσο αφορά τα αποτελέσματα. Ότι δηλαδή, αν κάποιο site έχει πολύ καλό SEO δεν χρειάζεται διαφήμιση ή ότι αν έχει πολύ μεγάλο διαφημιστικό προϋπολογισμό, δεν χρειάζεται SEO.

 • OPEN-I
  OPEN-I

  6 tips για να σε αγαπήσουν οι μηχανές αναζήτησης

  Να πούμε για άλλη μια φορά ότι το Search Engine Optimisation ή αλλιώς η Βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO) είναι μια διαδικασία, ένας συνδυασμός ενεργειών, που κάνει κάποιος ώστε το site του να βγαίνει ψηλά στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης.

 • OPEN-I
  OPEN-I

  Η Google χαρακτηρίζει τα HTTP sites ‘not secure’

  Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της Google τo SSL δεν αποτελεί πλέον επιλογή. Είναι απαραίτητο, ό,τι site κι αν έχεις!

 • OPEN-I
  OPEN-I

  INFOGRAPHIC: ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ FACEBOOK (2016)

  Ποιές είναι οι σωστές διαστάσεις για τις εικόνες του Facebook; Μάθε όλες τις διαστάσεις με ένα πολύ απλό infographic!

 • OPEN-I
  OPEN-I

  Ανοδική τάση αλλά και ωριμότητα εμφανίζει η αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου

  Ανοδική τάση αλλά και ωριμότητα εμφανίζει η αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου με τον Έλληνα καταναλωτή να κάνει αισθητή την παρουσία του στον χώρο.

 • OPEN-I
  OPEN-I

  Πώς να γράφεις και εσύ εθιστικά blog posts;

  Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει το αντικείμενό σου καλύτερα από εσένα; Όχι! Άρα λοιπόν τι περιμένεις για να μοιραστείς τις γνώσεις σου με το κοινό (σου); Το blog post που ακολουθεί είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα και εμπειρίες. Ελπίζω να σε εμπνεύσει ώστε να ξεκινήσεις να γράφεις στο δικό σου επιτυχημένο εταιρικό blog!

 • OPEN-I
  OPEN-I

  Διευρυμένες διαφημίσεις με κείμενο: περισσότερος χρόνος για δοκιμή και επανάληψη

  Νωρίτερα φέτος, παρουσιάσαμε τις διευρυμένες διαφημίσεις με κείμενο, προκειμένου να μπορείτε να παρέχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας στις διαφημίσεις αναζήτησης.

 • OPEN-I
  OPEN-I

  SEO 2016, είναι έτοιμο το site σου;

  Το Search Engine Optimization έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια. Η βελτιστοποίηση του κειμένου με τα «σωστά keywords» είναι πλέον μέρος του SEO. Το 2016 θα αποτελέσει την χρονιά ορόσημο για αυτό που σήμερα ξέρουμε ως SEO. Είναι το site σας έτοιμο;

 • OPEN-I
  OPEN-I

  Τα 4 πιο σημαντικά SEO trends για το 2017!

  Προετοιμάζετε τη SEO στρατηγική σας για την επόμενη χρονιά; Υπάρχουν 4 SEO trends που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε πιο εύκολα και αποτελεσματικά τους επιχειρηματικούς σας στόχους!

 • OPEN-I
  OPEN-I

  Γιατί φεύγουν οι επισκέπτες από το e-shop σου;

  Παρότι κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να αυξήσεις την επισκεψιμότητα του ηλεκτρονικού σου καταστήματος, πολλοί από τους επισκέπτες του παραμένουν απλά... επισκέπτες. Κάνε τη σωστή διάγνωση και προχώρησε σε 6 τεσταρισμένες θεραπείες.

 • OPEN-I
  OPEN-I

  #Hashtags αυτός ο άγνωστος δρόμος

  Είναι παντού, σχεδόν από τη μια μέρα στην άλλη. Κυκλοφορούν online, όμως πλέον εμφανίζονται και σε τηλεοπτικά spots, αφίσες και έντυπα. Κυριαρχούν στα social media, ειδικά στο twitter και στο instagram. Και παρόλα αυτά, ακόμη δεν έχουμε μάθει καλά καλά πώς χρησιμοποιούνται, και γιατί και πώς μπορούν να είναι χρήσιμα στο marketing.

 • OPEN-I
  OPEN-I

  8 νέες δυνατότητες του Facebook

  Το Facebook τελευταία μας έχει συνηθίσει σε συχνές αλλαγές, ειδικά στα businesses manager accounts! Ας δούμε μαζί μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες - σημαντικές ανακοινώσεις, που θα απασχολήσουν πολύ τους ειδικούς του Digital Marketing, και ειδικά τους Social Media Managers.

OPEN-I, Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ίλιον
Αθήνα, Ελλάδα

Phone:(+30) 6977245532

Email: info@open-i.gr

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

google partner

certifications google