ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ

Ιστοσελίδες για γάμους

Ιστοσελίδες για γάμους και βαπτίσεις

H OPEN-I, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, σας βοηθάει να προβάλλετε στους καλεσμένους σας τον γάμο σας, και ηλεκτρονικά. Μία ιστοσελίδα γάμου (wedding website) είναι ένας σύγχρονος τρόπος για να οργανώσετε και να σχεδιάσετε το γάμο σας, αλλά και για να τον μοιραστείτε τόσο με την οικογένεια όσο και με τους φίλους σας. Μοιράστε εύκολα και γρήγορα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στα άτομα της επιλογής σας, όπως:

 

  • Μοιραστείτε την ιστορία σας, από την γνωριμία σας μέχρι και σήμερα και παρουσιάστε την με ένα διασκεδαστικό και μοντέρνο τρόπο.
  • Μοιράστε εύκολα και γρήγορα χρήσιμες πληροφορίες στους προσκεκλημένους σας όπως χάρτες με τη τοποθεσία της εκκλησίας και της δεξίωσης, πληροφορίες για τη λίστα δώρων κ.ο.κ
  • Οργανώστε τον γάμο σας με μια φόρμα επικοινωνίας και επιβεβαίωσης RSVP, μέσω της οποίας θα μπορούν οι καλεσμένοι σας να επικοινωνήσουν εύκολα μαζί σας και να επιβεβαιώσουν αν θα παρευρεθούν στο γάμο σας η όχι.
  • Μοιραστείτε online τις φωτογραφίες από τον γάμο σας και απαλλαγείτε από τη διαδικασία επιλογής και διανομής φωτογραφιών καθώς και από το κόστος αναπαραγωγής τους.
  • Δημιουργήστε ένα ηλεκτρονικό Album με Φωτογραφίες από το γάμο την δεξίωση, καθώς και το μηνά του μέλιτος και κρατήστε όλες αυτές τις στιγμές ζωντανές για πάντα.
  • Αποκτήστε το δικό σας «guest book» και δεχτείτε ευχές από φίλους και συγγενείς ακόμη και αν αυτοί ζουν στο εξωτερικό.
  • Επιλέξτε ποιοί θα έχουν πρόσβαση στις ιστοσελίδες σας, προστατεύοντας με κωδικό ασφαλείας συγκεκριμένες ενότητες ή και όλο το internet site..

Η OPEN-I πάντως σας εύχεται με όλη της την καρδιά "Βίο Ανθόσπαρτο"...

OPEN-I, Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ίλιον
Αθήνα, Ελλάδα

Phone:(+30) 6977245532

Email: info@open-i.gr

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

google partner

certifications google