ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Ιστοσελίδες για Επαγγελματίες

Κατασκευή ιστοσελίδων για επαγγελματίες

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας απαιτεί τεχνική και αισθητική. Μια σύγχρονη ιστοσελίδα οφείλει να είναι λειτουργική, καλαίσθητη και προσιτή τόσο στους επισκέπτες όσο και στις μηχανές αναζήτησης.

Η ομάδα της OPEN-I είναι εδώ για να σας βοηθήσει να χτίσετε ένα online επαγγελματικό προφίλ που θα σας αντιπροσωπεύει όπως σας αξίζει στο χώρο του internet. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και υποστήριξη του διαδικτυακού σας τόπου, βασιζόμενοι σε νέες τεχνολογίες, πρωτότυπο design, υψηλή αισθητική και άριστη λειτουργικότητα. Επιλέγοντας ανάμεσα σε χιλιάδες δείγματα, οι εξειδικευμένοι Web developers & designers της OPEN-I, παρουσιάζουν και υλοποιούν τα πιο εξελιγμένα είδη ιστοσελίδων.

Το επιτυχημένο μοντέλο ιστοσελίδας που σας παρέχουμε καλύπτεται από ολική ποιότητα σε κάθε σκέλος του. Στο σχεδιασμό (design) και αρχιτεκτονική της κάθε ιστοσελίδας μας, ακολουθούνται μοντέρνες γραμμές, σύμφωνα με τα διεθνή standards στην κατασκευή website. Έτσι μπορούμε και αποδίδουμε το ύφος και την φιλοσοφία του κάθε πελάτη μας επάνω στο website του, όποιο και αν είναι αυτό.

Στην ανάπτυξη του ακολουθούμε σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές (standards) και ορθές πρακτικές που ακολουθούνται από κορυφαίες εταιρείες παγκόσμια, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκομίσει από δεκάδες πετυχημένα έργα πελατών μας.

  • Ιστοσελίδα απόλυτα responsive
  • Μοντέρνος σχεδιασμός
  • Προγραμματισμός βασισμένος σε πρότυπα τελευταίας τεχνολογίας
  • Ανάπτυξη ιστότοπου βάσει προτύπων της Google
  • Άμεσοι χρόνοι παράδοσης
  • Δυνατότητα επέκτασης λειτουργιών της ιστοσελίδας σας μελλοντικά

OPEN-I, Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ίλιον
Αθήνα, Ελλάδα

Phone:(+30) 6977245532

Email: info@open-i.gr

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

google partner

certifications google