EMAIL MARKETING

Email Marketing

Email Marketing

Το newsletter αποτελεί το όχημα για να προωθήσετε άμεσα τόσο το site σας όσο και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε μέσω διενέργειας καμπάνιας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email marketing).

Αυξήστε τις πωλήσεις σας!

increase your sales

Τα newsletters (μαζική αποστολή emails) είναι εργαλείο για την επιτυχία του site αφενός γιατί αποτελούν ένα βασικό παράγοντα για την αύξηση των πωλήσεων και αφετέρου γιατί λειτουργούν ως άμεσος μηχανισμός επικοινωνίας μεταξύ της εταιρείας και των πελατών για περαιτέρω προωθητικές ενέργειες.

Άμεση επικοινωνία με πολύ χαμηλό κόστος!

low cost newsletter

Το κόστος αποστολής ανά μήνυμα είναι πολύ χαμηλό και για αυτό το λόγο θεωρείται ως το καταλληλότερο μέσο για να προωθήσει, να μεταφέρει το μήνυμά σας άμεσα σε χιλιάδες αποδέκτες, όπου υπάρχει internet.

Μετρήσιμα αποτελέσματα newsletter

measure your newsletter

Υπάρχουν ειδικά εργαλεία μέτρησης της αποτελεσματικότητας του newsletter, τα οποία είναι σε θέση να καταγράψουν το ποσοστό των newsletters που διαβάστηκαν, ή διαγράφηκαν αμέσως ή απλά κατέληξαν στα spam.Επιτρέψτε μας να διαβάσουμε σωστά αυτά τα στοιχεία και να προχωρήσουμε στην δημιουργία newsletter που ταιριάζει στην δραστηριότητά σας και στο μήνυμα που θέλετε να επικοινωνήσετε. Η ομάδα μας διαθέτει γνώση του μέσου και των τεχνικών που αποδίδουν, επαγγελματισμό στην προσέγγιση του καθώς και μεθοδικότητα και συνέπεια στη χρήση του.

Ενημερωτικό, προϊοντικό ή απλά ένα ακόμα Newsletter;

just another newsletter

Η απάντηση είναι η εξής μια: ένα newsletter οφείλει να έχει χαρακτήρα! Και αυτό η OPEN-I το γνωρίζει πάρα πολύ καλά! Όποιο και αν είναι το μήνυμά που θέλετε να επικοινωνήσετε, η OPEN-I έχει στη διάθεσή της όλα τα εργαλεία αξιοποίησης web, ώστε να δώσει στο newsletter σας τη διάσταση που του αξίζει.

Δίπλα σας σε κάθε βήμα

we are here for you

Η ομάδα μας είναι σε θέση να σχεδιάσει για εσάς την καμπάνια Email marketing (ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) που ταιριάζει στην επιχείρησή σας από τον σχεδιασμό του εικαστικού template που συνάδει με την εταιρική σας ταυτότητα (tailor made newsletter), να προσφέρει τη συμβολή αλλά και συμβουλή της σε ότι αφορά το υλικό περιεχομένου-συλλογή, σύνταξη, επιμέλεια- μέχρι και την αποστολή των emails.

OPEN-I, Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ίλιον
Αθήνα, Ελλάδα

Phone:(+30) 6977245532

Email: info@open-i.gr

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

google partner

certifications google